Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Bollen nabestellen

Goedemiddag ouder(s), verzorger(s), Terwijl u lekker van het herfstweer geniet, kunt u ook nog bollen nabestellen. Dit kan via de Oudervereniging bij:Nynke Dam Tjitske Jessie Hylkje

Lees meer 

Watertappunt

Goedemiddag ouder(s), verzorger(s), Afgelopen maandag is op feestelijke wijze ons watertappunt in gebruik genomen. Deze watertap is tot stand gekomen door subsidie van Ambion en van Gezonde School en JOGG. We hopen dat de kinderen zullen genieten van deze frisse water voorziening, zodat ze ook in de pauzes water kunnen drinken.

Lees meer 

Digitaal ouder-koffie-moment via Teams

Goedemiddag ouder(s), verzorger(s), Graag nodig ik u uit voor een digitaal ouder-koffie-moment via Teams. Normaal gesproken hadden we elke maand een kijkje in de klas en koffie, dat lukt nu niet live. Vandaar dat ik u graag uitnodig om op maandag 17 mei om 9.30 uur via Teams een gezamenlijk koffiemomentje te houden.  

Lees meer 

Dinsdag 13 april Buitenlesdag

Goedemiddag ouder(s), verzorger(s), Morgen, dinsdag 13 april, is de nationale buitenlesdag. Een aantal lessen zullen dan ook buiten worden gegeven. Het is belangrijk dat de kinderen niet verkouden worden, dus lekker warm aangekleed naar school komen zou heel fijn zijn. 

Lees meer