Aanvulling Nieuwsbrief november 2019

 

In de nieuwsbrief van november ben ik vergeten de belangrijke data van deze maand te vermelden.

Dinsdag 5 november lampionnen maken, voor groep 3 t/m 7 bij de bezige bijtjes om 18.15 tot 19.15 uur. Kosten zijn 1,50 euro en je neemt een plastic fles mee. Het is in het dorpshuis.

Vrijdag 8 november hebben we een schoolontbijt. Wilt u aan uw kind donderdag of vrijdag in een plastic tas meegeven: bord, bestek (+lepel), beker en kommetje.

Dinsdag 12 november studiedag over begrijpend lezen, woordenschat ontwikkeling en toetsanalyses; alle kinderen zijn deze dinsdag vrij.

Vrijdag 22 november Onderbouw studiedag, alle kinderen in groep 1 en 2 zijn vrij. De kleuterjuffen en Jarina krijgen een training over een nieuw leerlingvolgsysteem geheten 'Mijn Kleutergroep'.

Groep 1 t/m 4 maken dit jaar geen surprises. Dit doen alleen de kinderen van groep 5 t/m 7 met een bijpassend gedicht. Wel is er een 'versier de klas' moment voor ouders van groep 1 en 2 om juist die groep extra in de Sinterklaas sfeer te brengen. De datum daarvan volgt zo spoedig mogelijk.

Sprookje: we gaan dit schooljaar met alle groepen naar het Sinterklaas Sprookje, de exacte datum volgt zo spoedig mogelijk.

Bag 2 school:
5 november krijgen alle kinderen een zak met uitleg over Bag 2 school mee, wellicht heeft u nog wat kleding liggen dat weg kan, elke gram telt mee. Ook zullen aantal kinderen uit de bovenbouw rondom school deze zakken in de brievenbussen doen voor het goede doel.
7 November zullen kinderen van groep 7 Ike helpen bij het verzamelen van de zakken met kleding in de school, waarna ze worden opgehaald door team Bag 2 school. We hopen op een mooie opbrengst voor onze school.

 

Met vriendelijke groet mede namens het team,

 

Jarina Caspers