extra nieuws november

 

In een week tijd kan er weer veel gebeuren! Wij houden u er graag van op de hoogte.

  1. Vanaf 13 november krijgt uw kind elke woensdag, donderdag en vrijdag fruit van het schoolfruitproject. Dit is een gesubsidieerd project zodat kinderen verschillende soorten fruit en groenten leren proeven. Meestal bestaat de fruit levering uit appels. peren, mandarijnen, bananen etc. Soms zit er ook exotisch fruit tussen zoals ananas, kaki, mango etc. U mag deze dagen natuurlijk ook zelf fruit meegeven aan uw kind van thuis, maar uw kind proeft ook van het schoolfruit. We vinden het als team heel belangrijk, dat kinderen leren proeven. Mochten ze iets niet lekker vinden dan is dat geen probleem dan hoeven ze het niet op te eten, maar proeven doen we allemaal!
  2. Alle kinderen van groep 3 t/m 7 hebben een koptelefoon gekregen, deze koptelefoon is van hen en blijft op school. Ze hebben deze nodig voor het oefenen op hun iPad bij spelling, begrijpend lezen, rekenen, wereld oriëntatie, woordenschat etc.
    Mocht de koptelefoon (per ongeluk) kapot gaan dan krijgt uw kind geen nieuwe van school, maar verwachten we van de ouders om een andere koptelefoon mee te geven aan uw kind.
  3. Er is 123 euro 60 opgehaald met de Bag2School actie, hartelijk dank aan Ike voor het coördineren. We gaan rustig verder met verzamelen, dus als u nog kleding etc heeft wat in de zakken mag, vult u alstublieft verder.
  4. Het schoolontbijt vanmorgen was een geweldig succes! Hartelijk dank aan de moeders die geweldig hebben voorbereid en de kinderen keurig hebben bediend tijdens het ontbijt.
  5. Dinsdag 12 november studiedag over het belang van goede woordenschatontwikkeling, over goede lessen voorbereiden en over het goed analyseren van toetsgegevens. Uw kind is dinsdag 12 november vrij, het team is deze dag op It Haskerplak.

 

Met vriendelijke groet namens het team,

 

Jarina Caspers