Scholen dicht t/m 6 april, maandag schoolwerk ophalen!

De scholen gaan dicht t/m 6 april 2020! We gaan zo goed mogelijk thuis onderwijs geven m.b.v. de i-Pad en werk dat gepland staat in een weektaak.
In de bijlage vindt u het laatste nieuws, dit nieuws is ook via Parnassys naar uw mailadres gestuurd, omdat het ouderportaal er tijdelijk uit lag.

Graag morgen tussen 12.00 en 14.00 uur naar school komen om schoolwerk op te halen (u mag ook van meerdere kinderen het werk ophalen) Op die manier proberen we de lesstof niet alleen digitaal aan te bieden maar krijgen uw kinderen ook hun eigen vertrouwde werkboeken om in te schrijven.
Morgen vangen we kinderen van vitale/cruciale beroepen op school op, mocht u geen andere opvang hebben, en vanaf dinsdag kunnen kinderen ouders van vitale/cruciale beroepen opgevangen worden op de Westermarskoalle in Joure.

De open dag die gepland stond voor a.s. woensdag wordt uitgesteld tot nader orde.

Morgen is een groot deel van het team aanwezig om het werk van de komende weken heel goed vorm te geven en voor te bereiden.
U kunt natuurlijk altijd via de mail vragen stellen aan de betreffende leerkrachten van uw kind en morgen is de school telefonisch bereikbaar.

Groep 1 & 2:
gea.hijlkema@ambion.nl
meiny.dehey@ambion.nl

Groep 3 & 4:
kirsten.vanhettema@ambion.nl
nienke.roosjen@ambion.nl
 

Groep 5, 6 & 7:
nienke.sonnenberg@ambion.nl 


We hopen u voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet namens het gehele team,

Jarina Caspers
jarina.caspers@ambion.nl 
06-30975307 (bij urgente berichten en in geval van nood)